Ik ben een gespecialiseerd medisch sport pedicure voor uw wandelsport en help u bij het voorkomen en behandelen van voetklachten. Het mooie weer komt er weer aan. Het is tijd om te genieten van de natuur en van de prachtige binnenstad in Dordrecht. Voordat u begint met een stevige wandeling is het belangrijk om goede schoenen en sokken aan te schaffen om zo voet problemen te voorkomen. U draagt een goede schoenen als ze passen bij uw voet en geschikt zijn voor de omgeving. Sokken moeten vocht afwerend zijn en naadloos vrij zijn.

Bij de wandelsport is het ook mogelijk om voetklachten te krijgen, een paar voorbeelden zijn: blaarvorming, pijnlijke drukpunten op de voet of blauwe nagels. Als u nog geen getrainde wandelaar bent, maar wel lange afstanden wilt afleggen is het belangrijk dat u de sport opbouwt met korte afstanden. Als u dat niet doet zullen er sneller blessures ontstaan als: breukjes in de teen of een pijnlijke voetzool.

Als medisch sportpedicure kan ik u meer helpen, dan alleen als medisch pedicure. Ik kan u adviezen geven en voetklachten technisch oplossen. Heeft u voetklachten door de wandelsport? Kom dan bij mij op consult. Tijdens het consult stel ik u enkele vragen en doe ik testen op uw voet, waardoor ik kan achterhalen waar de voetklachten precies zitten. Daarnaast geef ik u advies over wandelschoenen, waardoor u voetproblemen kunt voorkomen.

Uw voetklacht kan ik behandelen door middel van hulpmiddelen of een pedicure behandeling. Soms liggen de probleem aan de schoenen. Door schoenen te beoordelen kan ik zien of hier het probleem ligt voor de voetklachten. Bijvoorbeeld drukplekken op de voeten kan ik dit verhelpen. Ervaart u een andere klacht? Bijvoorbeeld een ontsteking of een breukje in de teen? Voor deze klachten kan ik u eventueel doorsturen naar een specialist.

Wilt u voeten gratis laten checken kom dan bij mij langs, of heeft u voetklachten dan kunnen wij in overleg hier iets aan doen. Voor een afspraak kunt u mij whatsappen, mailen of bellen. Ik werk ook na zes uur, dus na uw werk kunt u gerust een keer afspreken.

Heeft u een afspraak gemaakt? Dan is het belangrijk dat u uw sportschoenen mee neemt waar u veel op loopt. Naast de voeten-check controleer ik uw schoen, waardoor ik kan achterhalen waar de klacht vandaan komt en zal dit meteen voor u verhelpen. De schoen controle en de voeten check zijn geheel gratis en vrijblijvend.

U voeten zijn belangrijk om u sport te blijven te doen. Kom op tijd en loop te lang door met voetklachten. Er zijn veel mogelijkheden om de klachten te voorkomen en om ze te genezen.