wandelwol

 

Leverancier van wandelwol

 

Wandelwol is een natuurlijk product dat voor 100% uit schapenwol bestaat zonder chemische toevoegingen. De wol past zich aan de temperatuur aan en helpt bij het voorkomen van voetklachten. Het zal helpen tegen drukplekken op de teen of voet en het helpt tegen blaarvorming. De wandelwol kan tussen de tenen gevlochten worden of het kan in de schoen of sok gestopt worden op de plek waar de pijn zit. De schapenwol past zich helemaal aan uw voet of teen aan, zodat u geen klachten meer heeft.

 

Het product is bedoeld voor iedereen die hinder ondervindt aan zijn of haar voeten tijdens het sporten of wandelen of voor mensen die de pijnlijke plekken op hun voeten willen voorkomen.

Medisch sportpedicure

Wat doet een  medisch sportpedicure anders dan een medisch pedicure,

Wij zijn deskundig bij uitstek op het terrein van voetverzorging van zowel (semi)

professionele atleten als recreatieve sporters, die de consequenties voor de voet van de sportbelasting begrijpen en kunnen begeleiden.

Persoonsbescherming

Op 25 mei 2018 gaat er een nieuwe wet over persoonsbescherming (AVG) van kracht. Dit heeft tot gevolg dat ik van alle bestaande en nieuwe cliënten een toestemming moet hebben om uw gegevens digitaal te verwerken. Wat houd dit in en waarom?

 

Tegenwoordig gaan sommige web-sites sloordig om met persoonlijke gegevens. Ook zijn er websites die gegevens over personen doorverkopen. Om dit alleen te laten gebeuren als u dit zelf wilt heeft de Europese Unie de AVG-Wet gemaakt. Deze wet houd in dat persoonlijke gegevens alleen verwerkt mogen worden indien dit echt noodzakelijk is of als U er toestemming voor geeft. Wat onder echt noodzakelijk valt is heel moeilijk uit te leggen met de huidige wetgeving. De beste oplossing is daarom dat u zelf toestemming geeft voor het gebruik van uw gegevens. Natuurlijk vind u daarna uw gegevens niet op straat. In de algemene voorwaarden en in het AVG formulier op deze website staat ook omschreven aan wie gegevens in welke situatie doorgegeven kunnen worden. Kortweg zijn dit alleen de  behandelende artsen en mogelijk een podetherapeut. Deze laatste alleen als u vergoeding van de verzekering, via deze therapeut, krijgt. Alle  andere behandelaars kunnen u gegevens alleen verkrijgen als u er zelf toestemming voor heeft gekregen.

 

 

Oncologie

Naast de gewone pedicure behandelingen kunnen bij mij ook mensen die diabetes hebben of reuma patiënt zijn bij mij terecht. Buiten deze handelingen van een medisch pedicure ben ik momenteel bezich met een opleiding die speciaal gericht is voor voeten van oncologische patiënten. 

Met deze opleiding kan ik ook mensen die kanker hebben en/of met keuren bezig zijn op een goede manier verzorgen. Veel mensen weten niet dat deze patiënten speciale behandelingen nodig hebben omdat hun weerstand verminderd is en er specifieke bijwerkingen kunnen ontstaan door de chemo kuren.

Mijn eerste stage in het ziekenhuis in Hilversum zit er momenteel al op. Meerdere stages volgen nog. De planning is dat ik deze zomer mijn studie af zal ronden. Momenteel is er nog geen oncologische pedicure in Dordrecht aanwezig. Ik zal hiermee een steun kunnen zijn voor deze patiënten.