Wat houdt een behandeling in.

Als ik naar u toe kom dan zet ik al mijn spullen klaar en neemt u plaats tegen over mij in een stoel. Nu kan ik u voeten bekijken en vragen stellen. Als ik dan een behandelplan heb gemaakt. Ga ik als volgt te werk de nagels worden geknipt, eelt en eventueel andere oneven heden zoals likdoorns worden verwijderd. Daarna behandel ik alles na met een pedicuremotor met behulp van freesjes. Na afloop van de behandeling crème ik u voeten in. Ook geef ik u ( als het nodig )is advies hoe u goed voor de voeten kan zorgen.

 Mocht het nodig zijn dan verwijs ik u door naar een huisarts of een podotherapeut.

Na afloop als ik alles weer heb opgeruimd kunnen wij een nieuwe afspraak maken als u dat wilt en alles gelijk contant afrekenen.

 

Wat houdt medisch pedicure in en wie komt er voor in aanmerking

Medisch pedicure houdt in dat wij kennis hebben opgedaan over het ziektebeeld diabetisch, reuma, verlamming van het lichaam zoals ook de voet, spasme en de oudere voet.

Wij maken ook ortheses voor als u bijvoorbeeld een druk plek heeft bij u tenen. Hiervoor maken wij dan een orthese dat wordt op maat gemaakt hierdoor kunnen wij die drukplekken verhelpen.

Iedereen die wil kan gebruik maken van mijn diensten. Zoals cosmetisch voetverzorging , als mensen die veel voetklachten hebben en niet meer hun voeten zelf kunnen verzorgen. Of men heeft diabetisch of reuma.